..

20 Haziran 2016 Paramparça 71. Bölüm Sezon Finali İzle

20 Haziran 2016 Bölümünü izlemek için tıklayınız...
20 Haziran 2016 Paramparça Sezon Finali 408. Bölümü izlemek için tıklayınız...
Paramparça Sezon finalini izlemek için tıklayınız...
Paramparça Son bölümü izlemek için tıklayınız...



Paramparça Dizisinin Konusu


Şuan da ekranlarda ki dizilerin içinde reyting açısından survivor all star 2015 yarışmasını bile geride bırakabilen tek dizi Paramparça, oyuncuların ve oyunculukların da ötesinde konusu ile dikkat çekiyor. Herşey doğum sırasında Gülseren ile Dilara'nın çocuklarının karışmasıyla başlıyor.

Dizinin başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya var.

Nurgül Yeşilçay'ın canlandırdığı Gülseren karakteri, Özkan ile evlidir ve kocası kendisini bırakıp yıllar önce Amanya'ya gitmiştir. 

Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Cihan karakteri ise, zengin bir işadamıdır ve Dilara ile evlidir. Alper ise Dilara'nın kardeşidir.

Gülseren ve Dilara'nın kızları doğumda karışır ve ikisinede yanlışlıkla birbirlerinin çocuklarını verirler. Dilara kızının adını Cansu, Gülseren ise kızının adını Hazal koyar.

Kızları 15 yaşına gelene dek ise ne kendileri ne de kızları durumdan haberdar değillerdir. 

İkisi de öz kızlarını geri almak isterler fakat o yaşa kadar kendi kızları sanarak büyüttükleri üvey kızlarını birbirlerine vermek istemezler.

Gelişen olaylar karşısında kızlar kendi öz annelerini tercih ederler. Hazal gördüğü zenginlikten sonra tekrar Gülseren'in yanına dönmek istemez, Cansu ise Dilara'nın yanından ayrılıp öz annesi Gülseren ile kalmak ister ve sadece onun yanında mutlu olur. Hazal ve Cansu'nun sergiledikleri oyunculukta, küçük yaşlarına rağmen muhteşemdir.

Bu yaşananlar esnasında Cihan ile kocasından nefret eden ve boşanmak için uğraşan Gülseren arasında büyük bir aşk başlar. 

Cihan, Gülseren'i tercih eden Cansu'nun iyi bir hayat yaşayabilmesi için Gülseren ve Cansu'ya yeni bir lüks ev alır, Gülseren de kızının iyiliği için bunu kabul etmek zorunda kalır...

Dizideki en belirgin kötü karakterler ise Gülseren'in kocası Özkan, Dilara'nın kardeşi Alper ve Özkan'ın kardeşi Keriman'dır.

Paramparça Karakterler

  • Paramparça Dizi Oyuncusu Cihan Gürpınar (Erkan Petekkaya) - 41 yaşındaki Cihan sağduyulu, dürüst ve başarılı bir iş adamı. Eşi Dilara, oğlu Ozan ve kızı Cansu ile bir yalıda yaşıyorlar. Hizmet sektöründe restoran ve kafe zincirleri var. Uzun zaman önce bitirmeyi denediği evliliğini tekrar bitirmek isterken tanıştığı Gülseren’de eşinde bulamadığı içtenliği ve sahiciliği görüp ona aşık olur. Cihan duyguları, evliliği ve çok sevdiği “kızı” arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak
  • Paramparça Dizi Oyuncusu Harun Erguvan (Barış Falay) - Cihan'dan bir iki yaş büyük olan Harun, 1995 yılında intihar eden kardeşinin intikamını Cihan'dan almak ister. İlk adım olarak Cihan'ın babası Rahmi'nin kendisine borçlanmasını sağlamış, Cihan'ın kızı Hazal'ın çıplak görüntüsünün olduğu bilgisayarı ele geçirmiştir. Dilara'ya aşıktır. En büyük düşmanı Cihan Gürpınar'dır.
  • Paramparça Dizi Oyuncusu Dilara Terzioğlu (Ebru Özkan) - Dilara, Cihan’ın eşi. Güzel bakımlı ve sosyal bir kadın olan Dilara aynı zamanda aileden gelen sermaye ile Cihan’ın sahibi olduğu şirketlerin de ortağı. Ancak Dilara pek işlerle ilgilenmiyor, Kimsesiz Çocuklara Toplumsal Destek Vakfı’nda başkan olmak en çok ilgilendiği konu. Şefkatli ve özverili bir anne olmaktan çok ait olduğu cemiyetin takdir ettiği bir kadın olmaya önem veriyor.
  • Paramparça Dizi Oyuncusu Özkan Gürpınar (Tolga Tekin) - Gülseren’in lise son sınıfta kaçarak evlendiği havai, sorumsuz ve çapkın eşi. Kolay yoldan para kazanma derdinde olup uzun süreli çalışamayan bir karakter. Hazal beş yaşındayken gittiği Almanya’da başka biriyle birlikte olup kanunsuz işler yaparak hapse girmiştir. Gülseren ve Hazal ile hiç görüşmediği gibi kızı için gönderdiği ufak tefek paraları da kardeşi Keriman biriktirmektedir. Gülseren bir süreden beri onu boşamak istemekte ancak Özkan bulunamadığı için yasal engellerden dolayı boşanamıyorlar.
  • Paramparça Dizi Oyuncusu Keriman Akçatepe (Nursel Köse) - Gülseren’in görümcesi. Kendisine ve kardeşi Özkan’a aileden kalan evde Gülseren ile birlikte yaşıyor. Gülseren’in o evde oturma hakkı olmadığını iddia edip onu huzursuz etmekle kalmıyor, Özkan ile gizliden haberleşip Özkan’ın gönderdiği paraları Gülseren’e söylemeden biriktiriyor. Kendi çıkarı için yapmayacağı kötülük, çevirmeyeceği entrika yok.
  • Paramparça Dizi Oyuncusu Cansu Gürpınar (Leyla Tanlar) - Cansu, Cihan ve Dilara çiftinin 15 yaşındaki kızları. Cansu, derslerinde ve binicilikte oldukça başarılı. Sıcak, dürüst ve iyi bir genç kız. Annesinin mesafeli oluşu ve onun başarı hırsından dolayı babası ile daha arası daha iyi. En büyük destekçisi ağabeyi Ozan.Ancak Dilara annesini çok seviyor.
  • Paramparça Dizi Oyuncusu Hazal Gürpınar (Alina Boz) - Hazal, Gülseren’in 15 yaşındaki kızı. Babasının Almanya’da gurbette çalıştığı için kendileriyle ilgilenmemesi yüzünden babasız büyümüş. Maddi sıkıntı içinde olmalarına rağmen lükse ve statüye çok düşkün. Bu uğurda annesine yalan söylemekten de çekinmiyor.Ayrıca cokta kötü bir karakter
  • Paramparça Dizi Oyuncusu Ozan Gürpınar (Burak Tozkoparan) - Ozan, 18 yaşında bir öğrenci. Ergenlik döneminde olduğundan bir asabi ve babası ile araları pek iyi değil. Ancak kardeşi Cansu ile arası çok iyi.
  • Paramparça Dizi Oyuncusu Rahmi Gürpınar (Civan Canova) - Cihan’ın babası. Evlilik ve babalık konusunda başarısız olmakla kalmayıp iş hayatında da başarısız bir adamdır. İstanbul’dan sonra Rusya’ya gitmiş orada da dolandırıcılık yaparak bir sürü borcu arkasında bırakıp Cihan’ın hayatına tekrar girer. Gelini Dilara ve Alper ile iş birliği içine girerek oğlunun arkasından iş çevirmekten çekinmez.
  • Paramparça Dizi Oyuncusu Candan Soylu (Ahu Yağtu) - Dilara'nın eski arkadaşı. Aynı zamanda avukat olan Candan, Son bölümlerde Özkan'ın Cansu'yu velayetine alma davasına bakmaktdır.
  • Paramparça Dizi Oyuncusu Maide (Hümeyra) - Harun'un halasıdır.

Paramparça Bitirilen Karakterler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Gülseren Gürpınar (Nurgül Yeşilçay) - 32 yaşındaki Gülseren, eşi Almanya’ya gittiğinden bu yana görümcesi Keriman ve kızı Hazal ile birlikte yaşıyor. Az bir maaşla perdeci, pastane gibi yerlerde çalışıp evin geçimini sağlıyor. Onurlu, çalışkan bir kadın olan Gülseren, bazı olaylar üzerine tanıştığı Cihan’a istemeden aşık olur. Bir yanda uzun zaman önce rafa kaldırdığı duyguları diğer yanda kızıyla ilgili ortaya çıkan zorlu durum arasında kalır. 51. bölümde vurularak diziden ayrılmıştır.

Etiketler: , , ,

HaberGazi.blogspot.com:
Haber Gazi, haberler, dizi tekrarları izleyin, yarışma tekrarları izleyin,gündemin özeti, fullhd filmler,film yorumları, haftalık burç yourumları,yemek tarfileri sitesi